Fy Faan.

Årets äcklig jävla mode suger fan ankballe. I dag när jag vandrade förbi östermalmstorg på allas vårat eller inte allas men det finastes östermalm, så slog det mig att det alltid är nått som är fel med de snygga brudarna som man brukar se. Först kom jag inte på felet men snart slog det mig. De flesta av brudarna har på sig säckiga byxor, men inte nog med det. Byx jävlarna går för i helvette över midjan. Skit fult med en lagomt fräsch tjej med byxor som främhäver en kameltå och en rumpa som framstår som ett  halv skabbigt ner skitet pojk arsle.           FY FAAN ASSÅ SKÄRP ER NU TJEJER. Vart tog de tighta jeansen vägen.. Killar gillar rumpor och inte ner skitna pojkrövar.




Dagens citat: Dra åt helvette.  (Sebastian Kasper 24/12 2006)


jäss whos back....

                          
Hej bloggen nu är jag hära igen. Trot eller ej men så är det. Min frånvarå på sistånde kan förklaras på följande vis. Jag har helt enkelt inte haft tid med detta tidsdödande bloggande, jag har faktist ett annat liv där jag är tvungen att steka lite ibland.... Nu skite vi i allt kallprat och drar igång. 

Jag har haft tid att tänka mycket nu när jag har stekt ett tag, det jag har kommit fram till är att Sex and the city inte är särskilt realistiskt utan snäppet närme en fet lögn. 50 åriga tanter som raggar på 20 åriga killar, super och shoppar.  Visst killar gillar pengar lika mycket som tjejer om inte mera. Men killar vill kunna visa sig ute på stan med utan att skämmas, och tro mig det gör man med en femtiotaggare som är halvt alkoholiserad rynkig.
För att återgå till deras cash, så är ju faktiskt läget att man lurar tanten att älska en så att man sen kan få tilldelas en större summa pengar. Men hallå killarna blir ju bara överdragna sen taggar dom dära ifrån, troligt va. Skulle inte tro det.



Tack som fan för min jävla insats som kommer få mig hatad för typ 4:ever

RSS 2.0