Vilken kille.



Idag promenerade jag runt i världen, och kom till en tunnelbanestation. När jag glider runt med channel glajjorna på näsan och fred perry skorna släpandes i backen får jag plötsligt syn på en riktigt tankad lirare som försöker cyckla upp för en rulltrappa utan vidare resultat. Så kul som det såg ut så pissade jag nästan på mig av skratt och var tvungen att införskaffa ett par nya chinos. Men det bästa av allt är att det faktist finns på film. http://www.youtube.com/watch?v=qy21h73F2WM . spana på denna och allt annat sjukt liraren håller på med ;)  nej jag känner inte honom eller gör inte reklam för detta jag namnger inga användare på tuben men om det ska vara någon så säger jag 1978ROBBAN det e grejjor asså fast det kan ju inte jag veta för jag gör inte reklam om tokar på nätet..... tack för jag e ensam med en gej.


Mitt favvo djur.



                
Sjöpungen är mitt absoluta favoritdjur efter bävern förstås. Sjöpungen är som en lagom stor kulpåse med två slags ventiler. Den ena suger in vatten för att filtrera på näring, den andra sprutar ut vattnet när den fått i sig det den näring som  uptagits. den har en hjärna vilket gör att det ikke är en amöba. den gör i stortsätt samma rörelser för att ta sig från a till b. Efter några år när den känner att "hmm dessa rörelser kan jag i sömnen" så äter den upp sin egen hjärna. Ganska konstig liten figur men om jag vart en sjöpung så skulle jag också äta upp min hjärna. Jag menar vem fan vill bli kallad för sjöpung. Fast i mitt fall hade det säkert varit den enorme sjöpungen så det hade kanske inte varit helt fel.

Nu så.



                
PissBosse och BajsBenke hängde som vanligt på plattan och rökte brass och sjöng på en gammal schlager dänga typ ^Fångad av en stormvind^ tror jag det va. Men när rökat tog slut så slutade musiken och allt vart trist. Ända tills BajsBenkes kusse TjackRunar oh hans lojala följeslagare schäferhunden Spendrups dök upp med lite Eter som dom tre vännerna delade med hunden. Efter ungefära 15 minuter trädde reptilerna fram tillsammans med nojjorna. Det var riktigt coolt att se en hund som tror att han är någon form utav reptil och att alla vill göra honom illa.  Nog om sånt crack nej eller crap menade jag hehe;) Jag har varit frånvarande på grund av att jag hållit på med pshykisk rehab det vill säga tv spelande. nog för i kväll herpest till dej .


DELA INGA KANYLER MED GRABBARNA OCH HUNDEN (från ovan)

Sommar....

                                             


Jag längtar till sommaren men det är jag nog inte ensam om. Känslan jag har i min kropp lyder, att jag verkligen inte vill veta vad det är som dunkar och knarrar i mitt crib. Ja jag är lite hispig, jag har nämligen sätt paranormal activity för typ 3:e gången den gör ju att man börjar lyssna mycket mera när man ska sova. Nog om det tillbaka till sommaren. Jag är så ivrig att få sommar nu så jag sticker till thailand om typ 2 veckor. Tänk er själva att få undvika minusgraderna och att bara få gå i shorts utan tröja med gucci glajjorna på och en aplletini i handen. Schtekigre kan du faktiskt inte bli. Ok nu skja jag försöka hitta på en liten historia, eller hitta på och hitta på snarare tänka tillbaks på något som hänt mig på riktigt. Ja juste den gången jag tträffade en grävling med en golf boll. Jo det gick till så hära. Jag och några stekar vänner utav den adliga sorten var och golfade utan för sthlm. Vi hade gått 4 hål då vinden grabbade tag i min boll och ofrivilligt fördes den in i skogen, Och jag hörde ett dovt AJ FÖR I H-VETTE. Jag hade träffat en grävling i magen medans han låg och njöt av solskenet i glantan. Han vart riktigt Förbaskad och en aningens rädd tror jag. Han ville ha en ursäkt men fick ett flertal. Sen slutade det med att han bjöd mig in i sitt, ja faktiskt ganska rymliga gryt på en kopp varmt kaffe och en vaniljbulle, eller snarare tre bullar och 5 koppar varmt kaffe. Det är dagens sanning ;)




Dagens citat: I want to show you the roof, its upstairs.(cora)

Jaha så var man med dörr....

Ikväll vart jag med dörr. Ja det är som det låter. Jag blev med dörr en säkerhetsdörr. Jag har precis köpt en säkerhetsdörr för 24.900:- .


Nog om mig. Jag sitter och tittar på dejting in the dark. HAHAHA. Min teori Stämmer Kärleken Är inte blind. Men vad spännande att uppleva en träff i mörkret med en hope boskap. Kul eller ej är upp till var och en men för mig nix. Känsel och hörsel e bra. men Kärleken är inte blind är ju bevisat nu iallafall.

Men har inte tid att snacka skit nu måste se D.H som börjar nu....


RSS 2.0